Apployed support

Op de support pagina's van Apployed zijn antwoorden te vinden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, bel dan met onze customer service afdeling op 010-4782878.

Hosted by Microsoft

azure-logo

Uw data veilig in Apployed

Apployed is een cloud oplossing. Dit betekent dat Apployed overal ter wereld gebruikt kan worden mits er een internetverbinding beschikbaar is. Er zijn goede maatregelen genomen om uw gevoelige personeelsdata te beschermen. Apployed is sterk gericht op privacy.

Microsoft Data centers

Apployed wordt gehost op het Windows Azure platform. Windows Azure draait in de datacentra van Microsoft en wordt gezien als een van de veiligste ter wereld. De datacenters worden door Microsoft Global Foundation Services (GFS) beheerd en bestuurd. Deze geografisch verspreide datacentra voldoen aan de hoogste industriële normen voor beveiliging en betrouwbaarheid, zoals ISO/IEC 27018.

De data van Apployed staat in het datacentrum in Amsterdam, en voldoet geheel aan de EU Privacy regels (EU data protection directive). In de Privacyverklaring van Microsoft kan je verder lezen hoe Privacy binnen Windows Azure is gewaarborgd.

Extra beveiliging

Apployed heeft veel aandacht besteed aan de veiligheid van uw data. Naast de standaard veiligheidsmaatregelen van Microsoft zijn er additionele maatregelen genomen door Apployed.

Wilt u meer weten over deze bescherming? Stuur een email naar onze customer support en vraag een beschrijving van de infrastructuur en veiligheidsmaatregelen.