HR-software voor iedereen in de organisatie

Wellicht gebruik je al HR-software voor losse processen van en rond medewerkers? Er is personeelssoftware voor verlofaanvragen, urenregistratie, declaraties, en meer. Door Apployed te gebruiken voor al deze personeelszaken breng je alle personeelsinformatie samen in een centraal personeelssysteem.

In Apployed staan alle gegevens van en rond de medewerker. Met de HR-software gebruik je deze gegevens voor dagelijkse processen. Jij kunt HR-gegevens centraal verwerken en rapporteren, gewijzigde gegevens worden direct geactualiseerd. 

HR-software dashboard   HR-software App Dashboard 
 

HR-software voor alle personeelsprocessen 

De functionaliteit van het HR-systeem ondersteunt alle gangbare personeelsprocessen die zich binnen uw organisatie (van klein tot middelgroot) afspelen. Van het aanmaken van contracten voor nieuwe medewerkers tot de stappen van het re-integratietraject (Wet Poortwachter) en van het aanvragen van verlof tot projectregistratie, voor elk proces gebruik je handige functionaliteit en dezelfde, actuele informatie.

Omdat de HR-software processen in de organisatie automatiseert, kun je medewerkers bij deze processen betrekken. Daarom kun je eenvoudig gebruik maken van een app voor medewerkers.