Personeelsadministratie | Compleet en Cloud-based

Administratieve onduidelijkheid over verlof of declaraties? Verleden tijd. Lang bezig met urenverantwoording-administratie? Niet meer nodig. Managementinformatie? Altijd online beschikbaar. Tegen een minimale investering regel je jouw complete personeelszaken voortaan softwarematig met een personeels-vriendelijke-administratie in de cloud.

 

Online zelf de administratie doen met Apployed als:

 • Je dubbele invoer van personeelsgegevens tijdrovend vindt;
 • Je actuele personeelsgegevens via software altijd beschikbaar wilt hebben in de cloud;
 • Je medewerkers wilt informeren over hun verlofsaldo, status van declaraties, uitbetaaldata;
 • Je medewerkers via Self-Service-software zelf informatie (uren, declaraties, verlof) wilt laten toevoegen;
 • Software voor personeelsadministratie het werk moet ondersteunen;
 • Je geïnformeerde HRM-beslissingen wilt nemen op basis van juiste gegevens uit de database;
 • Je een Betaalbaar personeelsinformatiesysteem zoekt (online voor 3,-/medewerker/maand).

Personeelsadministratie-software met eigen ogen zien? Maak de gratis demo aan.

 

"Medewerkers kunnen en willen zelf bijdragen aan de online-administratie"

Dashboard van onze personeelssoftware

    
 
De personeelsadministratie is zowel via webbrowser als via de app bereikbaar.
 

Complete personeelsadministratie voor jouw organisatie

Door eenmalig de belangrijkste bedrijfsgegevens* in te voeren in de software, loopt jouw volledige personeelsadministratie voortaan op online-rolletjes. Het softwaresysteem rekent voor jou met de waarden en regelingen uit cao, contract of functieprofiel. De online administratie stroomlijnt de dagelijkse administratieve processen rondom het personeel en brengt je op de hoogte –notificaties via e-mail of app- als er een actie van jou (of een medewerker) verwacht wordt.

* Het is mogelijke verschillende bv’s/vestigingen te registreren met eigen kenmerken.

Werk eenvoudig en snel de personeelsadministratie bij

Door de centrale, online opslag en verwerking van gegevens bespaar je maandelijks veel tijd en energie. Jouw medewerkers kunnen via de app/webportal digitaal in het e-HRM-systeem om acties te initiëren. Belangrijke personeelsinformatie wordt vrijwel automatisch verwerkt tot een volledige administratie in de cloud. Zo krijg je:

 • Een compleet aan-/afwezigheidsoverzicht van al het personeel
 • Elke maand een overzicht van gewerkte uren (per medewerker, project, etc.);
 • Direct een bruikbaar overzicht van mutatiegegevens (eenmalig en vast);
 • Duidelijk overzicht opgenomen verlof en verlofsaldi;
 • Complete personeelsdossiers van alle medewerkers;

 

Autorisatiestructuur en kwaliteit van gegevens

Medewerkers kunnen via Self service zelf informatie invoeren, natuurlijk kun je deze informatie inzien voordat het personeelsadministratiesysteem een aanvraag definitief maakt. Gebruik het systeem voor verlofaanvragen, urenverantwoording of bijvoorbeeld het indienen van declaraties. Betrek medewerkers bij dit proces, laat hen de gegevens aanleveren en gebruik goedgekeurde informatie direct voor uitbetalingen, verlofoverzichten en rapportages

Alle onderdelen op een rijtje

per medewerker per maand € 3,-

Interesse in een compleet personeelsadministratie-systeem? Waarin alle medewerkers en managers online hun bijdragen leveren aan het complete HR-proces? En de software de digitale gegevens gestructureerd bijhoudt zodat jij (of een manager) de personeelszaken van de organisatie op een effectieve en professionele manier kan managen. Vraag inloggegevens aan voor de gratis online software-demo.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

logo-promic

Promic

“Sinds januari 2017 werken wij met Apployed. Het systeem ziet er erg overzichtelijk uit, het is vrij gemakkelijk om je weg hierin te vinden, zeggen ook de werknemers.De service van de medewerkers, zowel van het HRM systeem als de salarisadministratie is fantastisch, snel en deskundig. Naast tijdwinst levert het ons ook werkplezier op.”

triple-jump

Triple Jump

Eenvoudig in gebruik en goed ontvangen door onze medewerkers. Een mooie optie is de meertaligheid voor onze buitenlandse medewerkers.

logo-smeets-1

Smeets Loopcomfort

Een mooi systeem waarin wij voor onze medewerkers een goed overzicht hebben in verlof en verzuim, een gedegen dossiervorming bij langdurig verzuim. Daarnaast zeer handig om alle reglementen, procedures, cao, voor iedereen toegankelijk te maken. Goed bruikbaar om belangrijke documenten zoals diploma’s, AOV, overeenkomsten te digitaliseren.

Wij zijn er als organisatie zeer gelukkig mee en onze medewerkers worden vrolijk van de gebruiksvriendelijke app waarin zij al hun belangrijkste functionaliteiten direct beschikbaar hebben.