Personeelsadministratie software

Met de personeelsadministratie van Apployed maak je personeelsgegevens voor iedereen bereikbaar. De software geeft medewerkers en management de juiste persoonlijke toegang tot personeelsinformatie. Je kunt gebruik maken van de app voor medewerkers (verlof, declaraties, uren en meer!) en overzichtelijke dashboards voor management en directie. Alles binnen de personeelssoftware van Apployed. 

Online de personeelsadministratie doen met Apployed betekent:

  • informatie 1x centraal invoeren;
  • altijd een kloppende personeelsadministratie;
  • gestroomlijnde dagelijkse personeelsprocessen;
  • personeelsdossiers veilig opslaan.

Tegen een minimale investering van 3,- per medewerker per maand gebruik je complete personeelsadministratie-software. Daarmee regel je jouw personeelszaken voortaan met een personeels-vriendelijke-administratie in de cloud. Personeelsadministratie met software met eigen ogen zien? Bekijk het HRM-systeem!

Onze personeelssoftware

    
 
De personeelsadministratie-software is zowel via webbrowser als via de app bereikbaar.
 

Personeelsadministratie met online personeelsdossiers

Door eenmalig de belangrijkste organisatiegegevens in te voeren in de administratiesoftware, loopt jouw volledige personeelsadministratie voortaan op online-rolletjes. Het personeelssysteem rekent voor jou met de waarden en regelingen uit cao, contract of functieprofiel. Zo laat de online personeelsadministratie administratieve processen rondom personeel soepel verlopen. 

Alle onderdelen van het personeelssysteem

per medewerker per maand € 3,-

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

logo-smeets-1

Smeets Loopcomfort

Een mooi systeem waarin wij voor onze medewerkers een goed overzicht hebben in verlof en verzuim, een gedegen dossiervorming bij langdurig verzuim. Daarnaast zeer handig om alle reglementen, procedures, cao, voor iedereen toegankelijk te maken. Goed bruikbaar om belangrijke documenten zoals diploma’s, AOV, overeenkomsten te digitaliseren.

Wij zijn er als organisatie zeer gelukkig mee en onze medewerkers worden vrolijk van de gebruiksvriendelijke app waarin zij al hun belangrijkste functionaliteiten direct beschikbaar hebben.

dempc

De Mobiele PersoneelsChef

Compleet systeem waarbij medewerkers direct inzicht hebben in hun situatie. Slagvaardige helpdesk.

pintip-1

Pintip

Apployed werkt makkelijk en de medewerkers komen snel met oplossingen op vragen. Het op afstand mee kunnen kijken in het systeem is ook erg handig.