Personeelsadministratie software

Met de personeelsadministratie van Apployed maak je personeelsgegevens voor iedereen bereikbaar. De software geeft medewerkers en management de juiste persoonlijke toegang tot personeelsinformatie. Je kunt gebruik maken van de app voor medewerkers (verlof, declaraties, uren en meer!) en overzichtelijke dashboards voor management en directie. Alles binnen de personeelssoftware van Apployed. 

 

Online de personeelsadministratie doen met Apployed betekent:

  • informatie 1x centraal invoeren;
  • altijd een kloppende personeelsadministratie;
  • dagelijkse personeelprocessen snel en goed uitvoeren;
  • handige rapportages en geen vragen over verlofsaldi of declaraties;
  • personeelsdossiers veilig opslaan.

 

Tegen een minimale investering - van 3,- per medewerker per maand - gebruik je complete personeelsadministratie software. Daarmee regel je jouw personeelszaken voortaan met een personeels-vriendelijke-administratie in de cloud. Personeelsadministratie-software met eigen ogen zien? Bekijk het personeelssysteem!

Onze personeelssoftware

    
 
De personeelsadministratie is zowel via webbrowser als via de app bereikbaar. Directie, managers en medewerkers zien enkel de functionaliteiten die voor hen relevant zijn.
 

Personeelsadministratie online met personeelsdossiers en HR-software

Door eenmalig de belangrijkste bedrijfsgegevens in te voeren in de administratiesoftware, loopt jouw volledige personeelsadministratie voortaan op online-rolletjes. Het personeelssysteem rekent voor jou met de waarden en regelingen uit cao, contract of functieprofiel. Zo laat de online personeelsadministratie administratieve processen rondom personeel soepel verlopen. 


Eenvoudig en snel een complete personeelsadministratie

De online opslag en verwerking van personeelsgegevens bespaart jou maandelijks veel tijd. Jouw medewerkers kunnen via de app/webportal digitaal in het personeelssysteem om informatie op te vragen of acties te initiëren (verlofaanvragen, uren invoeren, declareren). Managers en directie kunnen aanvragen centraal goedkeuren en andere wijzigingen doorvoeren. Personeelsinformatie wordt verwerkt tot een volledige personeelsadministratie en is direct overal te gebruiken. Zo heb je altijd:

  • Een compleet aan-/afwezigheidsoverzicht van al het personeel;
  • Een overzicht van gewerkte uren (per medewerker, project, etc.);
  • Een bruikbaar overzicht van mutatiegegevens (eenmalig en vast);
  • Een duidelijk overzicht van opgenomen verlof en actuele verlofsaldi;
  • Complete personeelsdossiers van alle medewerkers.

Alle onderdelen van het personeelssysteem

per medewerker per maand € 3,-

Interesse in een compleet personeelsadministratie-systeem? Waarin alle medewerkers en managers online hun bijdragen leveren aan het complete HR-proces? En de software de digitale gegevens gestructureerd bijhoudt zodat jij (of een manager) de personeelszaken van de organisatie op een effectieve en professionele manier kan managen. Vraag inloggegevens aan voor de gratis online software-demo.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

personeelbeheer

Personeelbeheer

Mooi compleet systeem overal bereikbaar, eenvoudig in gebruik echter vele mogelijkheden.

dempc

De Mobiele PersoneelsChef

Compleet systeem waarbij medewerkers direct inzicht hebben in hun situatie. Slagvaardige helpdesk.

logo-promic

Promic

“Sinds januari 2017 werken wij met Apployed. Het systeem ziet er erg overzichtelijk uit, het is vrij gemakkelijk om je weg hierin te vinden, zeggen ook de werknemers.De service van de medewerkers, zowel van het HRM systeem als de salarisadministratie is fantastisch, snel en deskundig. Naast tijdwinst levert het ons ook werkplezier op.”