Personeelsadministratie software

Met de personeelsadministratie van Apployed maak je personeelsgegevens voor iedereen bereikbaar. De software geeft medewerkers en management de juiste persoonlijke toegang tot personeelsinformatie. Je kunt gebruik maken van de app voor medewerkers (verlof, declaraties, uren en meer!) en overzichtelijke dashboards voor management en directie. Alles binnen de personeelssoftware van Apployed. 

Online de personeelsadministratie doen met Apployed betekent:

  • informatie 1x centraal invoeren;
  • altijd een kloppende personeelsadministratie;
  • gestroomlijnde dagelijkse personeelsprocessen;
  • personeelsdossiers veilig opslaan.

Tegen een minimale investering van 3,- per medewerker per maand gebruik je complete personeelsadministratie-software. Daarmee regel je jouw personeelszaken voortaan met een personeels-vriendelijke-administratie in de cloud. Personeelsadministratie met software met eigen ogen zien? Bekijk het HRM-systeem!

Onze personeelssoftware

    
 
De personeelsadministratie-software is zowel via webbrowser als via de app bereikbaar. Directie, managers en medewerkers zien enkel de functionaliteiten die voor hen relevant zijn.
 

Personeelsadministratie met online personeelsdossiers

Door eenmalig de belangrijkste organisatiegegevens in te voeren in de administratiesoftware, loopt jouw volledige personeelsadministratie voortaan op online-rolletjes. Het personeelssysteem rekent voor jou met de waarden en regelingen uit cao, contract of functieprofiel. Zo laat de online personeelsadministratie administratieve processen rondom personeel soepel verlopen. 

Eenvoudig en snel een complete personeelsadministratie

De online opslag en verwerking van personeelsgegevens bespaart jou maandelijks veel tijd. Jouw medewerkers kunnen via de app/webportal digitaal in het personeelssysteem om informatie op te vragen of acties te initiëren (verlofaanvragen, uren invoeren, declareren). Managers en directie kunnen aanvragen centraal goedkeuren en andere wijzigingen doorvoeren. Personeelsinformatie wordt verwerkt tot een volledige personeelsadministratie en is direct overal te gebruiken. Zo heb je altijd:

  • Een compleet aan-/afwezigheidsoverzicht van al het personeel;
  • Een overzicht van gewerkte uren (per medewerker, project, etc.);
  • Een bruikbaar overzicht van mutatiegegevens (eenmalig en vast);
  • Een duidelijk overzicht van opgenomen verlof en actuele verlofsaldi;
  • Complete personeelsdossiers van alle medewerkers.

Alle onderdelen van het personeelssysteem

per medewerker per maand € 3,-

Interesse in een compleet personeelsadministratie-systeem? Waarin alle medewerkers en managers online hun bijdragen leveren aan het complete HR-proces? En de software de digitale gegevens gestructureerd bijhoudt zodat jij (of een manager) de personeelszaken van de organisatie op een effectieve en professionele manier kan managen. Vraag inloggegevens aan voor de gratis online software-demo.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

valeda

Valeda.nl

Mooie tool voor een goede prijs. Medewerkers kunnen zelf hun verlof en salarisstrook zien via de handige mobiele App.

dm-logo-rgb-2013

Datametrics

Mooi systeem en zeer hulpvaardige medewerkers. Als wij vragen hebben worden we altijd adequaat geholpen.

pintip-1

Pintip

Apployed werkt makkelijk en de medewerkers komen snel met oplossingen op vragen. Het op afstand mee kunnen kijken in het systeem is ook erg handig.