Over Apployed

De personeelssystemen Apployed en People Inc. zijn producten van Apployed Nederland B.V. Wat ooit begon op een zolderkamer, groeide uit tot één van de grootste en specialistische spelers op het gebied van HR-software en personeelsadministratie.

Sinds 2019 is ook Salarisdetachering.nl onderdeel van Apployed Nederland B.V. Onze ervaren salarisadministrateurs helpen onze klanten die de loonadministratie aan ons uitbesteden, maar worden ook ingezet op basis van detachering. Hoewel wij dat eigenlijk al sinds jaar en dag doen, willen wij er met Salarisdetachering.nl meer nadruk op leggen.

Aansluitend werd in 2019 ook onze HR Service gelanceerd, waarmee wij klanten adviseren en ondersteunen met de HR-gerelateerde vraagstukken. Daarmee is de cirkel rond en zijn wij een one-stop-shop op het gebied van HR, waarbij onze klanten, diensten en service centraal staan.

Apployed

Op de huidige arbeidsmarkt hebben organisaties een groeiende behoefte aan de professionalisering van hun personeelszaken. Dat geldt niet alleen voor grote organisaties. Ook wanneer je 5 of 80 medewerkers hebt, kun je veel winnen met een goed personeelssysteem. Apployed wil de professionalisering van alles rond en met de medewerker voor iedere organisatie bereikbaar maken. Daarom is Apployed een compleet systeem, gericht op de kenmerken van kleinere en middelgrote organisaties met een omvang tot 80 medewerkers. Voor de grotere klanten bieden wij People Inc.

Digitale personeelsadministratie, voor iedereen bereikbaar

  • Alle processen rond de medewerker eenvoudig uitvoeren (verlof, verzuim, declaraties, urenregistratie, gesprekscyclus).
  • Alle gegevens die hiervoor nodig zijn centraal beheren (contracten, functies, bedrijfsmiddelen, etc.).
  • Toegang voor HR/directie, managers en medewerkers via applicaties voor web(browser) en mobiel.
  • De mogelijkheid om met de verloning vanuit het systeem uit te besteden.

Zo regel je via Apployed alles van, rond en met de medewerker!

People Inc.

Voor organisaties met omvang groter dan 80 medewerkers, bieden we People Inc. Via een flexibel HRM-platform biedt People Inc. maatwerkoplossingen tegen de kosten van een standaardoplossing. Ruim 4.500 organisaties hebben in de afgelopen jaren People Inc. in gebruik genomen. 

Aangesloten bij:

Verklaring:

Meer dan 80 medewerkers?

Kies dan voor onze corporate oplossing: People Inc.

Probeer Apployed nu gratis

Eerst rondkijken in Apployed? Vul het formulier in en ontvang direct jouw inloggegevens voor de demo-omgeving.