"Personeelsadviseur nodig? Nu met gratis nulmeting"

 

Wil je jouw personeelszaken op orde krijgen? Aan een vaste medewerker ben je vaak veel geld kwijt. Dat kan ook anders. Met de experts van Apployed huur je een professionele adviseur in, die jou helpt met alles wat met jouw medewerkers te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een personeelshandboek, het voeren van functioneringsgesprekken, het opstellen of herzien van arbeidsvoorwaarden of het verzorgen van het werving- en selectieproces.
 
Tijdens een intakegesprek maken wij graag kennis met je. Afhankelijk van je locatie komen we langs, of voeren we het gesprek online. We bespreken jullie behoeften en zullen middels een gratis nulmeting bepalen waar jullie staan. Tijdens de nulmeting stellen wij vragen die betrekking hebben tot de instroom, doorstroom en uitstroom van het personeel. Vervolgens maken wij een adviesverslag op en kun je vrijblijvend beslissen of onze dienst past bij jouw organisatie.

*** Lees de Case Study, voor ervaringen van een klant ***

Meer weten?

Wil je meer informatie over de gratis nulmeting? Vul dan het onderstaande formulier in. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen: 010 – 478 28 78.