"Gratis HR-nulmeting"

 

Met een HR-nulmeting kun je eenvoudig achterhalen hoe het is gesteld met jouw personeelszaken. Het geeft inzicht in de huidige situatie binnen jouw organisatie en biedt daarmee kansen om te komen tot gewenste resultaten. Apployed biedt jou deze nulmeting nu gratis aan, als kennismaking met onze HR-Service. Geen kleine lettertjes.

Wat houdt de HR-nulmeting in?

Tijdens de nulmeting komen wij graag bij jou langs of (afhankelijk van de mogelijkheden en afstand) plannen we een online meeting in. Samen bespreken we waar jullie behoeften liggen en lichten wij het gehele proces door van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Hierdoor kunnen wij in kaart brengen waar jullie nu staan en waar jullie naartoe willen. Na het gesprek ontvang je van ons een gratis adviesrapport. Hierin geven we je relevante adviezen die jouw organisatie verder op weg helpen.

Ik heb het gratis HR-adviesrapport ontvangen. Wat nu?

Als je wilt, kun je zelf aan de slag met het HR-adviesrapport. Die beslissing is geheel aan jou. Toch kan het aardig wat tijd en kennis vragen om grondig aan de slag te gaan met de aandachtspunten uit het adviesrapport. Mocht je hier daarom hulp bij kunnen gebruiken, dan kun je altijd terecht bij de HR-adviseurs van Apployed. Bij het adviesrapport ontvang je daarom een vrijblijvende prijsopgave (fixed price). Zo weet je direct waar je aan toe bent en of het voor jou interessant kan zijn om Apployed in te schakelen.

Ons team is allround inzetbaar. Zo hebben wij onze klanten o.a. geholpen met het opstellen van een personeelshandboek, het voeren van functioneringsgesprekken, het opstellen of herzien van arbeidsvoorwaarden of het verzorgen van het werving- en selectieproces.


Plan jouw nulmeting in

Ben je benieuwd of jij jouw personeelszaken voldoende op orde hebt? Maak dan snel een afspraak.

 

*** Lees de Case Study, voor ervaringen van een klant ***

Meer weten?

Wil je meer informatie over de gratis nulmeting? Vul dan het onderstaande formulier in. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen: 010 – 478 28 78.