"Personeelszaken uitbesteden? Huur een professionele HR-adviseur in!"

 

Huur een HR-expert in voor jouw personeelszaken

Personeelszaken heeft binnen het mkb vaak niet de hoogste prioriteit, want als ondernemer wil je vooral bezig zijn met ondernemen. Toch is het iets wat wel moet gebeuren en aandacht vraagt. Je hebt namelijk te maken met de wettelijke verplichtingen, maar ook met de medewerkerstevredenheid. Het is daarom voor de algehele bedrijfsvoering belangrijk dat jouw zaken met betrekking tot het personeel op orde zijn. Als mkb’er heb je vaak geen eigen medewerker in dienst die dit allemaal regelt. Met de Huur een Expert-service van Apployed heb je een gouden oplossing in handen om jouw personeelszaken op orde te krijgen. Er zijn verschillende vormen waarin je de HR service kunt afnemen.

Hoe werkt deze HR Service

HR Servicedesk: Voor maar € 2,- per medewerker per maand heb je onbeperkt toegang tot onze telefonische HR Service desk. Hier kan je direct met al je vragen omtrent jouw personeel terecht, we proberen je gelijk verder op weg te helpen door jou van gedegen advies en/of de juiste informatie te voorzien.

Sommige vragen zullen meer tijd nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan het maken van een personeelshandboek of het herzien van een contract. In dit geval zullen wij indien mogelijk een fixed-price offerte maken op basis van ons scherpe tarief van € 70,- per uur, zodat je precies weet welke kosten je zal gaan maken. Je bent uiteraard niet verplicht om de offerte te aanvaarden.

Projectbasis / interim: Maak je geen gebruik van de HR Service Desk, maar wil je wel gebruik maken van onze dienstverlening? Dan kan dit uiteraard ook. Denk bijvoorbeeld aan kortlopende projecten waarvoor onze HR experts kunnen worden ingezet. Bij behoefte aan extra HR capaciteit kan er op interim basis gebruik worden gemaakt van onze adviseurs. De kosten hiervoor zijn € 85,- per uur.

Dedicated HR-Adviseur: Wil je je complete HR uitbesteden dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Je betaalt dan een vast bedrag van € 40,- per medewerker per maand voor een dedicated HR-adviseur. Heb je bijvoorbeeld tien medewerkers in dienst? Dan betaal je slechts € 400,- per maand. Dit bespaart je veel geld in vergelijking met het in dienst nemen van een eigen HR-professional.

 

Een effectieve en efficiënte oplossing

De Apployed HR-adviseur is vooral jouw sparringpartner en adviseert en ondersteunt waar nodig. Door je personeelszaken aan een HR-adviseur van Apployed over te dragen, kunnen we jou volledig ontzorgen en jou de hulp bieden waar je behoefte aan hebt. Zo bieden wij ondersteuning bij o.a. de volgende werkzaamheden: digitale personeelsdossiers, werving & selectie, indiensttreding en onboarding van nieuwe medewerkers, arbeidsvoorwaarden opstellen of herzien, samenstellen of wijzigen van het personeelshandboek, opstellen / updaten functieomschrijvingen, voeren van functioneringsgesprekken, verzorgen van opleidingen / cursussen, bemiddelen bij conflict of meningsverschil tussen werkgever en werknemer.

 

Voordelen van een HR-expert inhuren

✓   Direct persoonlijk contact met jouw HR-expert
✓   Besteed jouw waardevolle tijd aan andere zaken
   Nauwkeurige verwerking
   Deskundige professional voor personeelszaken en salarisadministratie
   Uiterst voordelig
   Jij bepaalt hoe lang je gebruik maakt van onze expert
   Volledige oplossing in één pakket
   Eindeloos veel mogelijkheden

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze HR-service kan je uiteraard contact met ons opnemen op telefoonnummer 010 - 478 28 78 of vul het onderstaande contactformulier in.