Apployed - specialist in HRM-software

We geven organisaties de toegang tot een eenvoudig en betaalbaar HRM-systeem. Met Apployed gebruik je internationale HRM-software*. Daarmee zorg jij voor een complete online personeelsadministratie.

Een personeelsadministratie die goed geregeld is (met weinig inspanningen van de werkgever), zorgt voor een stabiele en krachtige basis van de organisatie. Alle dagelijkse processen rond personeel (verlof, verzuim, declaratie, urenregistratie) worden ondersteund door software en actuele gegevens. Maar een organisatie is meer dan dat, daarom ondersteunt het HR-systeem van Apployed het beoordelingsproces, het management van ziekteverzuim en is het systeem uitgerust met up-to-date managementrapportages. Alles wat nodig is om jouw ambities te verwezenlijken.

 

Personeels-vriendelijke-administratie? Apployed en een verbinding met internet

Wij maken alle personeelsinformatie online beschikbaar voor iedereen die er toegang tot moet hebben. Dan doen we eenvoudig, centraal en veilig. Medewerkers kunnen hun eigen vragen beantwoorden met actuele informatie in de app. Managers en directie hebben overal inzicht in actuele statussen. Alles wat nodig is, is een verbinding met het internet. 

 

Digitale personeelsadministratie, voor iedereen bereikbaar

Op de dynamisch arbeidsmarkt hebben organisaties een groeiende behoefte aan professionalisering van personeelszaken. Apployed wil die professionalisering voor iedereen bereikbaar maken. Het systeem is geen uitgekleed ‘groot’ systeem met allemaal beperkingen, het platform is speciaal gebouwd voor kleinere en middelgrote organisaties (het MKB). Dat laten we terugkomen in de prijsstelling.

 

*Apployed is ontwikkeld door People Inc. People Inc. is een internationale speler op de HRM-software-markt. Via een uniek en flexibel HRM-platform biedt People Inc. een oplossing op maat tegen de kosten van een standaardoplossing. Ruim 4.500 organisaties hebben in de afgelopen jaren People Inc. in gebruik genomen. 

People Inc.

Al 20 jaar HRM- en Salarisspecialist in Nederland!

logo-peopleinc

Nederland ICT

People Inc. is aangesloten bij Nederland ICT

logo-wit-aangesloten-bij-small

Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

Werken bij People Inc.

Geef je carriere een boost: Ga nu aan de slag bij het People Inc. en Apployed team!

Ga snel naar onze vacature pagina voor een overzicht van al onze vacatures.