Dit is Apployed

Specialist in HR-software

Een complete personeelsadministratie voor een grote doelgroep bereikbaar maken, dat is waarvoor Apployed is ontwikkeld. Via een eenvoudig en betaalbaar HRM-systeem maken organisaties met 5 tot 100 medewerkers gebruik van professionele en gebruiksvriendelijke HR-software. 

Alle processen rond de medewerker (verlof, verzuim, declaraties, urenregistratie, gesprekscyclus) eenvoudig uitvoeren. Alle gegevens die daarbij nodig zijn (contracten, functies, bedrijfsmiddelen, etc) centraal beheren. Toegang via web(browser) en app. En de mogelijkheid om met die centrale gegevens direct de verloning uit te besteden. Zo regel je via Apployed alles van, rond en met de medewerker!

 

Digitale personeelsadministratie, voor iedereen bereikbaar

Op de dynamische arbeidsmarkt hebben organisaties een groeiende behoefte aan professionalisering van personeelszaken. Apployed wil die professionalisering voor iedereen bereikbaar maken. Het systeem is geen uitgekleed ‘groot’ systeem met allemaal beperkingen, het platform is speciaal gebouwd voor kleinere en middelgrote organisaties (het MKB). 

 

*Apployed is ontwikkeld door People Inc. People Inc. is een internationale speler op de HRM-software-markt. Via een uniek en flexibel HRM-platform biedt People Inc. een oplossing op maat tegen de kosten van een standaardoplossing. Ruim 4.500 organisaties hebben in de afgelopen jaren een van de producten van People Inc. in gebruik genomen. 

 

Ondersteund door

logo-peopleinc
Al 20 jaar HRM- en Salarisspecialist in Nederland

 

Aangesloten bij

logo-wit-aangesloten-bij-small
Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.