Apployed powered by People Inc.

People Inc. is een internationale speler op de HRM software markt. Via een uniek en flexibel HRM platform biedt People Inc. een oplossing op maat tegen de kosten van een standaardoplossing. Ruim 4.500 organisaties in het grotere MKB (50+ medewerkers) hebben in de afgelopen jaren People Inc. in gebruik genomen. 

Door de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt is er bij kleinere organisaties ook steeds meer behoefte aan een professioneel HRM-systeem. De benodigde investeringen in deze software zijn vaak niet haalbaar. Apployed is specifiek ontwikkeld door People Inc. voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Apployed is uniek vanwege zijn prijs en compleetheid. Het systeem is geen uitgekleed ‘groot’ systeem met allemaal beperkingen, het platform is speciaal opgebouwd voor het MKB met alle functies die ook elders worden gebruikt. Naast het webportaal wordt ook volop gebruik gemaakt van de nieuwe technologieën via smart phones.

Voor een MKB bedrijf is het lastig om goede ambitieuze medewerkers te vinden en te behouden. Zeker deze doelgroep wil in een professionele, goed georganiseerde omgeving terecht komen. En Apployed zorgt daarvoor. Buiten dat alle administratie goed geregeld is (met weinig inspanningen van de werkgever), ondersteunt het systeem bijvoorbeeld ook het beoordelingsproces of het management van ziekteverzuim. Uiteraard is het systeem uitgerust met allerlei up-to-date managementrapportages.

Groei van medewerkerstevredenheid is een van de grootste voordelen van Apployed. De meeste vragen van de medewerkers zullen verdwijnen. Ze hebben immers alles direct beschikbaar en kunnen zelf alles controleren. Via de App of thuis. Alles wat nodig is, is een verbinding met het internet.

Werken bij People Inc.

Geef je carriere een boost: Ga nu aan de slag bij het People Inc. en Apployed team!

Ga snel naar onze vacature pagina voor een overzicht van al onze vacatures.

People Inc.

Al 15 jaar de HRM en Salaris specialist in Nederland!

logo-peopleinc

Nederland ICT

People Inc. is aangesloten bij Nederland ICT

logo-wit-aangesloten-bij-small

Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.