Service pagina's

Ter ondersteuning bij de implementatie van Apployed bieden wij een aantal service mogelijkheden. Bij speciale verzoeken kan je ook bellen naar onze customers services afdeling op 010 4782878.

Online training

Je draagt zelf zorg voor de invoer van alle personeelsgegevens en verdere inrichting van Apployed. Toch vind je het fijn om samen met een medewerker het systeem te doorlopen om alle punten op de i te zetten en ontvang je graag handige tips. 

Kosten € 125,00 per uur (ex BTW), minimale afname 30 minuten, ofwel € 62,50.

Online training 'strippenkaart'

In samenspraak kan je verschillende online training sessies inplannen op de tijdstippen die jou goed uitkomen.

Kosten € 400,- voor 4 uur (ex BTW). Voor iedere sessie zal minimaal 30 minuten van de strippenkaart in mindering worden gebracht.

Klassikale training

Samen met andere Apployed gebruikers krijg je een halve dag training waarin alle basisfunctionaliteit van het systeem aan bod zal komen. De training zal plaatsvinden in ons trainingscentrum in Berkel en Rodenrijs.

Kosten € 225,- per persoon, exclusief BTW.

Training op locatie

Tijdens een dag training op locatie zullen de gebruikers van Apployed assistentie krijgen bij het volledig inrichten van Apployed. Naast veel handige tips wordt gedurende de training uitvoerig ingegaan op de meest effectieve en efficiënte werkwijzen binnen Apployed.

Kosten € 1.000,- per dag, maximaal 3 deelnemers mogelijk, exclusief BTW en reiskosten a € 0,55 per km.