"Ondersteuning op afstand"

Apployed online support

Apployed kan online support verlenen. Dit betekent dat onze support medewerkers 'live' op je PC meekijken. Deze manier van support is in veel gevallen zeer effectief en bespaart beide partijen veel tijd. 

Policy
Onze supportmedewerkers mogen slechts online support leveren op functionele vragen over onze software. Voorbeelden hiervan: vragen over het maken van een rapport of brief, vragen over de werking van het systeem of vragen over gegevens in het systeem. 

Kosten
Indien onze support medewerkers de onlinemeeting initiëren is het gebruik kosteloos. Wens je zelf onlineondersteuning dan brengen wij € 125,00 per uur in rekening, met een minimale afname van een half uur.

Bij acceptatie van een onlinemeeting gaan wij ervan uit dat je organisatie toestemming geeft voor online support en je akkoord gaat met de voorwaarden voor het gebruik van onze online tools. 

Teamviewer
TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Voor de exacte werking van Teamviewer verwijzen wij u naar de Teamviewer site.

teamviewer-logo-tv

Gotomeeting

GoToMeeting is ontwikkeld door Citrix en maakt gebruik van hoogwaardige 128 bit end to end AES encryptie. Gotomeeting is firewall vriendelijk, echter kan het voorkomen dat uw infrastructuur het gebruik van Gotomeeting niet toestaat. Voor de exacte werking van Gotomeeting verwijzen wij je naar de Gotomeeting site. 

Voer meeting ID in:
 
 

Supportmenu

FAQ's
Onze handleidingen over het gebruik van Apployed.

Online Support
Samen met een medewerker van Apployed naar het systeem kijken.

Trainingen
Meer ondersteuning bij het (gaan) gebruiken van Apployed.

Implementatie services
Additionele services voor de implementatie van Apployed.

Helpdesk

Apployed heeft een helpdesk. Deze is telefonisch en via e-mail te bereiken tijdens reguliere kantooruren.

Telefoon: 010 4782874

E-mail: support@apployed.nl

Het gebruik van onze helpdesk is kosteloos voor alle klanten van Apployed.