Apployed support

Op de support pagina's van Apployed zijn antwoorden te vinden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, bel dan met onze customer service afdeling op 010-4782878.

Hosted by Microsoft

azure-logo

Hoe en waar kan ik inloggen?

Apployed kan op iedere device gebruikt worden. Dit kan op de verschillende manieren.

 Net als de webversie moet er in de App uiteraard ook ingelogd worden. De login is voor alle devices hetzelfde.

Apployed online support

Apployed kan on-line support geven. Dit betekent dat onze support medewerkers 'live' op je PC mee kunnen kijken. Deze manier van support is in veel gevallen zeer effectief en scheelt veel tijd voor beide partijen. 

Policy
Onze support medewerkers mogen slechts on-line support leveren op functionele vragen over onze software. Voorbeelden hiervan: vragen over het maken van een rapport of brief, vragen over de werking van het systeem of vragen over gegevens in het systeem. 

Kosten
Indien onze support medewerkers de on-line meeting initieren dan is het gebruik van de tool kosteloos. Wenst u zelf on-line ondersteuning dan brengen wij € 125,00 per uur in rekening met een minimale afname van een half uur.

Bij acceptatie van een on-line meeting gaan wij ervan uit dat je organisatie toestemming geeft voor on-line support en je akkoord gaat met de voorwaarden voor het gebruik van onze online tools. 

Teamviewer
TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Voor de exacte werking van Teamviewer verwijzen wij u naar de Teamviewer site.

Windows Omgeving   Apple iOS omgeving
 

 

Gotomeeting

GoToMeeting is ontwikkeld door Citrix en maakt gebruik van hoogwaardige 128 bit end to end AES encryptie. Gotomeeting is firewall vriendelijk, echter kan het voorkomen dat uw infrastructuur het gebruik van Gotomeeting niet toestaat. Voor de exacte werking van Gotomeeting verwijzen wij je naar de Gotomeeting site. 

Voer meeting ID in: