Salarisadministratie

Salarisadministratie is een van de meest uitbestede bedrijfsprocessen. Het vereist veel specifieke kennis en kost tijd en aandacht. In een ideale situatie worden personeelsgegevens en mutaties éénmalig ingevoerd en volgt daarna een vlekkeloze elektronische verwerking. Dit alles onder begeleiding van en controle door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. Laat dat nu exact zijn wat de Apployed Salaris Service jou biedt!

Er is geen salariskennis nodig om via Apployed de salarisadministratie te voeren. Je voert alleen de mutaties in met de handige Apployed Wizards en de rest regelen onze ervaren salarisadministrateurs. Alles tegen vaste kosten per loonstrook. Toch hulp nodig? Onze toegewijde salarishelpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Standaard output

  • de (digitale) loonstroken;
  • journaalposten;
  • periodieke rapportages;
  • betaalbestanden;
  • aangiftes loonheffingen.

Eenmalige inrichting

De salarisadministratie van Apployed moet éénmalig ingericht worden, dit is normaliter kosteloos. De Apployed Salaris Service kan ook op uw wensen worden afgestemd. Lees verder...

Let op: De apployed salaris service heeft een minimum van 10 medewerkers per loonsadministratie. Dit betekent dat de kosten voor de eerste 10 medewerkers per loonadministratie zijn vast gesteld op €70 per maand. Voor iedere medewerker boven de 10 geldt een meerpijs van €7 per medewerker.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

rail-logix

Rail Logix

Alle HR zaken overzichtelijk in één online systeem. Geen beheer, geen lange contracten, goede service, gewoon lekker duidelijk.

download

Momice

"Een makkelijk systeem om mee te werken voor iedereen binnen de organisatie. Alle gegevens van HR staan nu duidelijk in één overzicht, hierdoor kan ik in één oogopslag zien wie er met vakantie is. Declaraties zijn gemakkelijk in te vullen voor het personeel, en Finance krijgt een melding wanneer een personeelscontract verloopt. Niet alleen een gebruiksvriendelijk systeem, ook heeft Apployed een snel reagerende helpdesk.”

praegus

Praegus

“Apployed is voor ons een compleet HR/salaris systeem. Software / webinterface is duidelijk ook voor gebruikers. Het maakt ons leven weer iets overzichtelijker. Ook de backoffice/helpdesk zijn altijd bereid je te helpen.”