Salarisadministratie

Salarisadministratie is een van de meest uitbestede bedrijfsprocessen. Verlonen vereist veel specifieke kennis van salaris en financien en kost tijd en aandacht. De loonadministratiedigitaal voeden met de complete en actuele gegevens uit jouw eigen personeelssysteem is de ideale combinatie tussen het uitbesteden van de lasten en het behouden van de controle. Het is bovendien een effectieve manier van salarisadministratie voeren.

In een ideale situatie worden personeelsgegevens en mutaties éénmalig ingevoerd – dat kun je zelf doen! – en volgt daarna een vlekkeloze digitale verwerking van de loonadministratie. De werkelijke uitvoering gebeurt vervolgens door een ervaren salarisadministrateur, tegen lage kosten. Laat dat nu exact zijn wat de Apployed Salaris Service jou biedt!

 

Zelf doen zonder salariskennis

Door het gebruik van onze eenvoudige salarissoftware is er geen salariskennis nodig om via Apployed de loonadministratie te voeren. Je voert alleen zelf de mutaties in en de rest regelen onze ervaren salarisadministrateurs. Zo zorgen we voor uitbesteden tegen vaste kosten per loonstrook. Toch vragen over mutaties, journaalposten, betaalbestanden of rapportages? Onze toegewijde salarishelpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

 

De voordelen van uitbesteden, de controle van zelf doen

 

Wat krijg je aangeleverd als je de verloning uitbesteedt aan Apployed?

Standaard output SalarisService

  • de (digitale) loonstroken;
  • journaalposten;
  • periodieke rapportages;
  • betaalbestanden (in gewenst bestandsformaat);
  • aangiftes loonheffingen;
  • mutatieoverzichten.

 

Specificatie van salarisgegevens
Een loonstrookje maken is een hele klus. Wij zorgen dat alle informatie gespecificeerd op de salarisstroken komt te staan. Zo hebben medewerkers en financiele mensen direct een goed beeld van de opbouw van het salaris, inclusief inhoudingen, belastingen, declaraties, vakantiegeld en (eenmalige) mutaties. Natuurlijk leveren we de loonstrookjes van de medewerkers digitaal aan, zodat deze vanuit onze salarissoftware, direct naar de persoonlijke accounts van jouw medewerkers kunnen worden geüpload.

 

Salarisadministratie; compleet, geïntegreerd, overzichtelijk uitbesteden

Wil je duidelijk inzicht in kosten (ook van de salarisverwerking zelf) en mutaties? Alles kunnen verwerken vanuit een complete HRM-software? Probeer Apployed en vraag naar de mogelijkheden van de Salaris Service.

 

Salaris Service eenmalig inrichten

Kies je voor het uitbesteden van de salarisadministratie aan Apployed, dan wordt het verloningsproces éénmalig ingericht. Dit is normaliter kosteloos. De Apployed Salaris Service kan ook op uw wensen worden afgestemd. Eenmaal ingericht kunt u alle mutaties zelf doorvoeren. Meer over de inrichting van de salaris service...

Let op: De Apployed salaris service heeft een minimum van 10 medewerkers per loonadministratie. Dit betekent dat de kosten voor de eerste 10 medewerkers per loonadministratie zijn vast gesteld op €70 per maand. Voor iedere medewerker boven de 10 geldt een meerprijs van €7 per medewerker.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

rail-logix

Rail Logix

Alle HR zaken overzichtelijk in één online systeem. Geen beheer, geen lange contracten, goede service, gewoon lekker duidelijk.

barts-1

Barts

Modern systeem met Self Service voor de medewerkers, ook via de App. Directe en snelle service, zowel op salaris- als systeem vraagstukken.

smart-adv

Smart Advocaten

Wij gebruiken Apployed al drie jaar voornamelijk voor de verlofregistratie,  het geeft een goed overzicht van alle standen. Mooie plus is dat alle medewerkers dit zelf via de App kunnen regelen. We zijn erg tevreden.