Salarisadministratie

Salarisadministratie is een van de meest uitbestede bedrijfsprocessen. Het vereist veel specifieke kennis en kost tijd en aandacht. In een ideale situatie worden personeelsgegevens en mutaties éénmalig ingevoerd en volgt daarna een vlekkeloze elektronische verwerking. Dit alles onder begeleiding van en controle door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. Laat dat nu exact zijn wat de Apployed Salaris Service jou biedt!

Er is geen salariskennis nodig om via Apployed de salarisadministratie te voeren. Je voert alleen de mutaties in met de handige Apployed Wizards en de rest regelen onze ervaren salarisadministrateurs. Alles tegen vaste kosten per loonstrook. Toch hulp nodig? Onze toegewijde salarishelpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Standaard output

  • de (digitale) loonstroken;
  • journaalposten;
  • periodieke rapportages;
  • betaalbestanden;
  • aangiftes loonheffingen.

Eenmalige inrichting

De salarisadministratie van Apployed moet éénmalig ingericht worden, dit is normaliter kosteloos. De Apployed Salaris Service kan ook op uw wensen worden afgestemd. Lees verder...

Let op: De apployed salaris service heeft een minimum van 10 medewerkers per loonsadministratie. Dit betekent dat de kosten voor de eerste 10 medewerkers per loonadministratie zijn vast gesteld op €70 per maand. Voor iedere medewerker boven de 10 geldt een meerpijs van €7 per medewerker.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

dempc

De Mobiele PersoneelsChef

Compleet systeem waarbij medewerkers direct inzicht hebben in hun situatie. Slagvaardige helpdesk.

triple-jump

Triple Jump

Eenvoudig in gebruik en goed ontvangen door onze medewerkers. Een mooie optie is de meertaligheid voor onze buitenlandse medewerkers.

biomedic

Biomedic

Mooie tool. Naast de standaard administratieve zaken ook aandacht besteed aan bijvoorbeeld het beoordelingsproces.