Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie is een van de meest uitbestede bedrijfsprocessen. Verlonen vereist veel specifieke kennis van salaris en neemt tijd in beslag. De loonadministratie kun je digitaal voeden met de gegevens uit jouw eigen personeelssysteem. Zo heb je de voordelen van uitbesteden en de controle van zelf doen - een effectieve manier van salarisadministratie voeren.

Zelf doen, zonder salariskennis

Door het gebruik van de eenvoudige software van ons personeelssysteem heb jij geen salariskennis nodig om via Apployed de loonadministratie te voeren. Je voert zelf de mutaties in en de rest regelen onze ervaren salarisadministrateurs. Zo zorgen we voor uitbesteden tegen vaste kosten per loonstrook. Toch vragen over mutaties, journaalposten, betaalbestanden of rapportages? Onze salarishelpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

 

De voordelen van uitbesteden, de controle van zelf doen

 

Wat krijg je aangeleverd als je de verloning uitbesteedt aan Apployed?

  • de (digitale) loonstroken;
  • journaalposten;
  • periodieke rapportages;
  • betaalbestanden (in gewenst bestandsformaat);
  • aangiftes loonheffingen;
  • mutatieoverzichten.

Salarisstroken

Wij zorgen dat alle informatie gespecificeerd op de salarisstroken komt te staan. Met een duideijke opbouw van het salaris, inclusief inhoudingen, belastingen, declaraties, vakantiegeld en (eenmalige) mutaties. Natuurlijk leveren we de loonstrookjes van de medewerkers digitaal aan, zodat medewerkers deze in het HRM-systeem kunnen inzien en downloaden.

 

Salarisadministratie; compleet en overzichtelijk

Wil je duidelijk inzicht in kosten (ook van de salarisverwerking zelf) en mutaties? Alles kunnen verwerken vanuit complete HRM-software? Probeer Apployed en vraag naar de mogelijkheden van de Salaris Service.

Let op: De Apployed salaris service heeft een minimum van 10 medewerkers per loonadministratie. Dit betekent dat de kosten voor de eerste 10 medewerkers per loonadministratie zijn vast gesteld op €70 per maand. Voor iedere medewerker boven de 10 geldt een meerprijs van €7 per medewerker.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

barts-1

Barts

Modern systeem met Self Service voor de medewerkers, ook via de App. Directe en snelle service, zowel op salaris- als systeem vraagstukken.

smart-adv

Smart Advocaten

Wij gebruiken Apployed al drie jaar voornamelijk voor de verlofregistratie,  het geeft een goed overzicht van alle standen. Mooie plus is dat alle medewerkers dit zelf via de App kunnen regelen. We zijn erg tevreden.

dempc

De Mobiele PersoneelsChef

Compleet systeem waarbij medewerkers direct inzicht hebben in hun situatie. Slagvaardige helpdesk.