Salarisadministratie uitbesteden

De loonadministratie van Apployed kun je digitaal voeden met de gegevens uit jouw eigen personeelssysteem. Zo heb je de voordelen van uitbesteden en de controle van zelf doen - een effectieve manier van salarisadministratie voeren.

Via de eenvoudige software van ons personeelssysteem voer je zelf de mutaties door, de rest regelen onze ervaren salarisadministrateurs. Zo zorgen we voor uitbesteden tegen vaste, lage kosten per loonstrook. 

 

De voordelen van uitbesteden, de controle van zelf doen

 

Wat krijg je aangeleverd als je de verloning uitbesteedt aan Apployed?

  • de (digitale) loonstroken;
  • journaalposten;
  • periodieke rapportages;
  • betaalbestanden (in gewenst bestandsformaat);
  • aangiftes loonheffingen;
  • mutatieoverzichten.

Salarisstroken

Wij zorgen dat alle informatie gespecificeerd op de salarisstroken komt te staan. Met een duideijke opbouw van het salaris, inclusief inhoudingen, belastingen, declaraties, vakantiegeld en (eenmalige) mutaties. Natuurlijk leveren we de loonstrookjes van de medewerkers digitaal aan, zodat medewerkers deze in het HRM-systeem kunnen inzien en downloaden. Heb jev ragen over jouw mutaties, journaalposten, betaalbestanden of rapportages? Onze salarishelpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Salarisadministratie; compleet en overzichtelijk

Wil je duidelijk inzicht in kosten (ook van de salarisverwerking zelf) en mutaties? Alles kunnen verwerken vanuit complete HRM-software? Probeer Apployed en vraag naar de mogelijkheden van de Salaris Service.

Let op: De Apployed salaris service heeft een minimum van 10 medewerkers per loonadministratie. Dit betekent dat de kosten voor de eerste 10 medewerkers per loonadministratie zijn vast gesteld op €70 per maand. Iedere extra medewerker kost €7 per maand.

Klanten van Apployed, bekijk hier alle referenties

metmeer-logo-730x516-1

Metmeer

Een compleet en toegankelijk systeem wat past bij onze groeiende organisatie en de wensen van onze medewerkers. De mobiele app en de goede helpdesk zorgen voor een eenvoudig gebruik.

triple-jump

Triple Jump

Eenvoudig in gebruik en goed ontvangen door onze medewerkers. Een mooie optie is de meertaligheid voor onze buitenlandse medewerkers.

valeda

Valeda.nl

Mooie tool voor een goede prijs. Medewerkers kunnen zelf hun verlof en salarisstrook zien via de handige mobiele App.