Zonder opstartkosten

Apployed is zo ontworpen dat gebruikers eenvoudig zelf met het HR-systeem aan de slag kunnen, zonder verdere opstartkosten. Je kunt altijd en overal zelf een klantomgeving aanmaken (vanuit een demo-account). Pas wanneer je daadwerkelijk medewerkers hebt ingevoerd, zal de facturatie gaan lopen. Vanaf dan worden de maandelijkse kosten berekend op basis van het aantal actieve medewerkers.

Maandelijkse kosten gebruik Apployed

Apployed berekent de gebruikerskosten voor de HR-software (Alle functionaliteit, inloggen via webbrowser, App voor medewerkers en telefonische helpdesk) op basis van het aantal medewerkers in je omgeving. Daarbij nemen we het gemiddelde van het aantal actieve medewerkers op de 5de en de 25ste van de maand. Dit gemiddelde wordt vermenigvuldigd met 3 euro. Indien je de salaris service afneemt dan komt hier nog eens 7 euro per loonstrook bij (let op dat hier een minimum van euro 70 geldt).

Apployed draait geheel in de cloud, dit betekent dat er geen additionele IT kosten zijn. Meer weten over de veiligheid  van Apployed?

Automatische incasso

Standaard hanteert Apployed automatische incasso. Liever niet betalen via automatische incasso? Je kan Apployed ook betalen per factuur (€ 3,- administratiekosten per factuur).

Echt maandelijks opzegbaar

Apployed hanteert geen contractperiodes en geen opzegtermijnen. Wil je met Apployed stoppen, dan kun je je account direct laten deactiveren. Informeer ons dat je wilt stoppen en wij zorgen dat je de eerstvolgende maand geen factuur meer ontvangt. Let wel op dat je na de eerste van de volgende maand niet meer kunt inloggen. Je data wordt na 15 dagen in de volgende maand verwijderd.

Hulp bij implementatie?

Wil je de gegevens van medewerkers laten importeren, het systeem laten fine-tunen of de verloning via Apployed laten verlopen? Dan is het handig even met onze medewerkers af te stemmen wat de precieze wensen en behoeften zijn, zodat wij de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Meer informatie over kosten en eventuele extra diensten vind je hier.