Verlof & Verzuim

Apployed is uitgerust met een zeer geavanceerde Verlof- en Verzuimregistratie. Alle informatie over het verlof en verzuim staat netjes in één overzicht. Met één klik kun je verlof en verzuim registreren, overzichten bekijken en rapporten uitdraaien. 

Met de webapp of de mobiele app kunnen er 24/7 verlofaanvragen ingediend en goedgekeurd worden door medewerkers en managers. Ook zijn de verlof- en verzuimoverzichten per werknemer, afdeling of van de gehele organisatie op elk moment beschikbaar. 

Verlofaanvragen
Via Verlofaanvragen zijn alle verlofsaldi en bijbehorende opnames inzichtelijk. Een verlofaanvraag is snel ingediend. De manager ontvangt automatisch een verzoek voor autorisatie per e-mail en de aanvraag verschijnt in het Notificatie-centrum. Na autorisatie worden alle saldi automatisch bijgewerkt. 

verlofkaart

Verlofoverzicht
Wie is er weg de komende maand? Via dit handige schema is dit per afdeling of voor de gehele organisatie inzichtelijk. Zo voorkom je dat er ongunstige overlap en onderbezetting ontstaat. 

verlofoverzicht

Toegestaan verlof
Een duidelijk overzicht van de verlof- en verzuimsaldi per medewerker. Dit gedeelte wordt automatisch gevuld op basis van de verlofaanvragen van de medewerkers. Zo is het zowel voor werkgever als werknemer direct duidelijk hoeveel verlofuren er nog open staan of hoeveel Tijd Voor Tijd (TVT) er bijvoorbeeld nog opgenomen kan worden. 

Verlof en Verzuim
Ook het Verlof- en verzuimscherm wordt geheel automatisch gevoed via het verlofaanvragen systeem. De medewerker initieert (vraagt aan) en de manager autoriseert. Apployed doet de rest. Als werkgever of manager heb je dan volledig inzicht in alle verlof en verzuim van een medewerker. Hier kunnen ook informatieve rapporten over uitgedraaid worden. 

Reïntegratiedossier
Via het reïntegratiescherm kan het gehele reïntegratiedossier van een medewerker worden beheerd. Alles omtrent de reïntegratie is duidelijk en overzichtelijk. In het notificatiescherm worden alle belangrijke acties weergegeven. Met rapportages kunnen alle documenten naar het UWV gestuurd worden.