Financiële zaken in Apployed

Vergoedingen/inhoudingen

In vergoedingen en inhoudingen worden alle extra bedragen geregistreerd die invloed hebben op het salaris. Bijvoorbeeld reiskosten, telefoon- of internetvergoeding. Ieder looncomponent heeft een start- en einddatum om een goede historie op te kunnen bouwen.

Verzekering
Welke soorten verzekering heeft een medewerker en wat zijn de afdrachten? Bijvoorbeeld voor pensioen of een aanvullende verzekering.

Bankgegevens 
Hier worden de bankrekeningen van de medewerker geregistreerd. Ook kan in dit scherm een vast bedrag meegegeven worden indien de medewerker zijn of haar salaris gesplitst uitbetaald wil hebben.

Eenmalige mutaties
Dit wordt gebruikt om alle eenmalige vergoedingen of inhoudingen op het salaris te registreren. Bijvoorbeeld een bekeuring, overuren of uren en dagen bij uurloners. Geeft altijd overzicht wanneer iets is ingehouden of uitbetaald. 

Autogebruik
Houd exact bij welke auto's door welke medewerkers gebruikt worden. Zo is de chauffeur van elke auto op elk moment te achterhalen. Voor vaste auto's berekent het systeem natuurlijk ook de fiscale bijtelling. 

 

Salarisadministratie


Salarisadministratie is een van de meest uitbestede bedrijfsprocessen. Het vereist veel specifieke kennis en kost tijd en aandacht. In een ideale situatie worden personeelsgegevens en mutaties éénmalig ingevoerd en volgt daarna een vlekkeloze elektronische verwerking. Dit alles onder begeleiding van en controle door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. Laat dat nu exact zijn wat de Apployed Salaris Service jou biedt!

Er is geen salariskennis nodig om via Apployed de salarisadministratie te voeren. Je voert alleen de mutaties in met de handige Apployed Wizards en de rest regelen onze ervaren salarisadministrateurs. Alles tegen vaste kosten per loonstrook. Toch hulp nodig? Onze toegewijde salarishelpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Standaard output

  • de (digitale) loonstroken;
  • journaalposten;
  • periodieke rapportages;
  • betaalbestanden;
  • aangiftes loonheffingen.


Eenmalige inrichting

De salarisadministratie van Apployed moet éénmalig ingericht worden, dit is normaliter kosteloos. De Apployed Salaris Service kan ook op uw wensen worden afgestemd. Lees verder...


Salarisgegevens
Op basis van het contract en het FTE percentage wordt het salaris berekend. Apployed ondersteunt tevens schalen en treden, in dat geval wordt het salaris berekend op basis van het loongebouw.