Openstaande aanvragen

In Apployed word je als leidinggevende op de hoogte gehouden van de aanvragen uit jouw team. Vanuit het dashboard kun je klikken op ‘Organisatie’. Je vindt hier een gecategoriseerd overzicht van alle openstaande aanvragen.

openstaande-aanvragen-app-hr-software
Het overzicht toont direct zien hoeveel openstaande aanvragen er zijn.

Helpdesk

Heb je vragen over de app en kom je er niet uit met deze uitleg of onze FAQ? Dan kun je terecht bij onze gratis helpdesk.

Onze supportmedewerkers zijn tijdens kantooruren telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Telefoon

E-mail

support@apployed.nl