declaratie-overzicht-app

Mijn Declaraties

Vanuit het dashboard kun je via de optie ‘Declaraties indienen’ gemakkelijk jouw declaraties aanvragen. Je komt vervolgens op een scherm met jouw verlofaanvragen. Door op het plus-icoontje te klikken, kun je een nieuwe declaratie indienen. De beschikbare declaratiesoorten worden door jouw werkgever gedefinieerd.

Een declaratie kan meerdere declaratieregels (aanvragen) bevatten. Zo kun je alle declaraties van een bepaalde periode verzamelen en in één keer indienen. Aansluitend kun je meerdere bonnen aanhechten, onder andere door vanuit de app een foto van een bon te maken.

Helpdesk

Heb je vragen over de app en kom je er niet uit met deze uitleg of onze FAQ? Dan kun je terecht bij onze gratis helpdesk.

Onze supportmedewerkers zijn tijdens kantooruren telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Telefoon

E-mail

apployed@bcs.nl