"Een directe koppeling met de Salarisservice"

Loonstrook en salarisservice

In Apployed kun je de loonstrook van de medewerker in een beveiligde omgeving beschikbaar maken. Apployed biedt de mogelijkheid de salarisverwerking als service af te nemen, in combinatie met een flexibel HRM-systeem tegen vaste kosten per loonstrook

Op basis van de gegevens die je in Apployed bijhoudt, voeren onze salarisadministrateurs de verloning uit. Jouw salarisproces wordt in ons systeem ingevoerd met de juiste parameters voor de salarisberekeningen. We draaien een proefverloning om te zien of alles goed werkt. Wanneer alles naar tevredenheid is ingesteld, voer je per periode per medewerker alleen eventuele mutaties in. Aan het einde van de periode verstuur je met één druk op de knop de mutaties naar onze Salaris Service. Wij controleren de aangeleverde gegevens voordat de salarisstroken gedraaid worden. 

Uiteraard ontvang je alle output (loonstroken, journaalposten, overzicht aangifteloonheffingen, Sepa betaalbestanden en jaaropgaven). Wij verzorgen ook de elektronische aangiftes bij de belastingdienst en alle proforma berekeningen, zonder extra kosten.

Loonstrook online in 3 stappen

 

  1. Alle gegevens van contracten, vergoedingen en inhoudingen beheer je in Apployed. Mutaties kun je eenvoudig bijhouden en automatisch doorgeven. Zo stuur je de salarisverwerking via Apployed aan.

  2. Op basis van de gegevens die je in Apployed zet, voeren onze eigen salarisadministrateurs de volledige verloning uit. Via systeemrapportages kun je de gegevens die je doorgeeft controleren.

  3. Je ontvangt alle bestanden en informatie die je nodig hebt. De loonstrookjes worden per medewerker aangehecht in hun persoonlijke Apployed-omgeving. Bekijk hier een voorbeeld van een loonstrook!

De loonstrook maken

In eenvoudige schermen houd je zelf alle gegevens bij die je rond de medewerker en diens salaris nodig hebt. Zo heb je de controle over alles wat er op de salarisstrook komt te staan. Uiteraard verwerken wij al je gegevens volgens de wettelijke eisen en verplichtingen. Mochten er vragen zijn over de aangeleverde gegevens, dan zullen we hierover contact met je opnemen. En uiteraard kan je ons ook altijd bellen met vragen.

De salaris service van Apployed is officieel ISAE3402 II gecertificeerd. Dat betekent dat we voldoen aan de internationale assurance standaard, dat zekerheid biedt bij outsourcing.

stickers-isae-3402-type-2

Stuur mij meer informatie per e-mail

Verbeter de gegevens van en processen rond de medewerker.

 

 
 
 
 

 

Hoe verwerken wij je persoonlijke gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

HR-functionaliteit

€ 3 / medew. / mnd