Maak kennis met ons team

Bij Apployed is het mogelijk om een salarisadministrateur of hr-professional in te huren. Wij laten je alvast kennismaken met enkele van onze collega’s die je tegen kunt komen.

petra-salarisadministrateur-inhuren

Petra – Sr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Petra, 49 jaar jong en een trotse moeder van drie volwassen kinderen.

Na een aantal jaren administratieve werkzaamheden te hebben verricht, heb ik kennisgemaakt met salarisadministraties van diverse klanten. Dit beviel zo goed dat ik mijn PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) heb behaald. Nu mag ik al jaren met veel plezier en voldoening de salarisadministraties verzorgen van klanten uit uiteenlopende branches.

Het is soms een race tegen de klok om de documenten op tijd bij de werkgevers (en natuurlijk de werknemers) te krijgen. Dit geeft elke maand weer veel voldoening!
Naast het verzorgen van de salarisadministraties vind ik het daarnaast erg fijn om mee te denken met een klant over diverse salaris gerelateerde vraagstukken, zodat we hiervoor een oplossing kunnen vinden.

Remco – Sr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Remco en sinds 2011 werk ik als salarisadministrateur bij Apployed. Hiervoor ben ik vier jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor.

Ik ben inmiddels acht jaar getrouwd met Janine en heb twee kinderen. Noor, mijn dochter, is zes jaar. Mijn zoon, Noud, is drie jaar.

Jamilla – Jr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Jamilla (24). Samen met mijn vriend Dylan en hond Ghost woon ik nu drie jaar in Harderwijk. In mijn vrije tijd sport ik graag en wandelen we vaak in het bos met de hond. Ik ben opgegroeid in Bovenkarspel en hier is mijn loopbaan begonnen.

Toen ik net van de middelbare school afkwam, heb ik de opleiding Administrateur gevolgd en afgerond. Deze opleiding duurde 2 jaar, dus toen ik klaar was voelde ik me nog vrij jong om al fulltime te gaan werken. Ik ben hierna de opleiding Paraveterinair (dierenartsassistente) gaan volgen. Dit heb ik niet afgerond, omdat ik er achter kwam dat dit niet voor mij weggelegd is. Omdat ik toen nog niet helemaal duidelijk had wat ik wilde, ben ik bij een groot groente zaden bedrijf in Enkhuizen gaan werken, Enza Zaden.

Hier heb ik ruim twee jaar gewerkt, toen ik eindelijk voor mezelf inzichtelijk kreeg wat ik graag wilde doen: salarisadministratie. Zo ben ik bij Apployed terecht gekomen. Ik werk hier sinds 2019 en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik iets gevonden heb waar ik mijn kwaliteiten goed kan gebruiken.

Nancy – HR-adviseur

Mijn naam is Nancy. Ik werk sinds 2019 bij Apployed in de functie van HR-adviseur.

Na afronding van mijn studie Management, Economie en Recht met specialisatie HRM, ben ik ruim tien jaar in de Rotterdamse haven werkzaam geweest. Zo begon ik in een opleidingsprojectteam als opleidingscoördinator, gevolgd door de functie van personeelscoördinator/HR en vervolgens ben ik nog een aantal jaren werkzaam geweest als operationeel manager. Hier was ik verantwoordelijk voor het aansturen van een team van circa 200 fte.

Nu ben ik weer volledig terug in het HR-vak, waarbij ik veel verschillende bedrijven mag adviseren en ondersteunen op het gebied van HR. De combinatie van de diverse functies die ik in het verleden heb mogen uitvoeren, komen nu goed tot hun recht in mijn rol als extern adviseur.

Waarom ik werken bij Apployed leuk en uitdagend vind? Apployed is een professioneel en leuk bedrijf, met een team van ruim 30 professionals. Wij kunnen onze klanten ontzien in de diverse processen op het gebied van HR. Door goed onderling overleg en een goede kennisoverdracht, houden de collega’s elkaar onderling scherp en up-to-date. Dit gebeurt bijvoorbeeld op het gebied van relevante (wets-/cao-)wijzigingen, maar ook zeker door het onderling bespreken van de opgedane ervaringen in de praktijk. Daarnaast hebben wij leuke klanten in verschillende sectoren, waardoor mijn werk geen dag hetzelfde is.

Lisanne – Jr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Lisanne en ik werk als salarisadministrateur bij Apployed. Ik heb ervoor gekozen om dit beroep te gaan uitoefenen vanwege mijn interesse in het werken met cijfers en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Voordat ik begon bij Apployed, heb ik meerdere studies afgerond, waaronder Bedrijfskunde en Office Management. Op deze gebieden heb ik ook werkervaringen opgedaan.

Mensen zien mij als een open persoon, behulpzaam, leergierig, flexibel en een teamspeler. Ik streef ernaar om het beste uit mijzelf te halen, om zo samen met de organisatie een mooi resultaat te behalen.

Uitbesteden of inhuren?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag om jouw personeelszaken goed te organiseren of om jouw salarisadministratie tot in de puntjes te verzorgen.

Telefoon

010 – 478 28 78

E-mail

info@apployed.nl