Bij Apployed is het mogelijk om een salarisadministrateur of hr-professional in te huren. Wij laten je alvast kennismaken met enkele van onze collega’s die je tegen kunt komen.

Navigeer direct naar onze interim-professionals per specialiteit:

petra-salarisadministrateur-inhuren

Petra – Sr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Petra, 49 jaar jong en een trotse moeder van drie volwassen kinderen.

Na een aantal jaren administratieve werkzaamheden te hebben verricht, heb ik kennisgemaakt met salarisadministraties van diverse klanten. Dit beviel zo goed dat ik mijn PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) heb behaald. Nu mag ik al jaren met veel plezier en voldoening de salarisadministraties verzorgen van klanten uit uiteenlopende branches.

Het is soms een race tegen de klok om de documenten op tijd bij de werkgevers (en natuurlijk de werknemers) te krijgen. Dit geeft elke maand weer veel voldoening!
Naast het verzorgen van de salarisadministraties vind ik het daarnaast erg fijn om mee te denken met een klant over diverse salaris gerelateerde vraagstukken, zodat we hiervoor een oplossing kunnen vinden.

Remco – Sr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Remco en sinds 2011 werk ik als salarisadministrateur bij Apployed. Hiervoor ben ik vier jaar werkzaam geweest bij een accountantskantoor.

Ik ben getrouwd met Janine en heb twee kinderen: Noor, mijn dochter, en mijn zoon, Noud.

Jamilla – Jr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Jamilla. Samen met mijn vriend Dylan en hond Ghost woon ik nu enkele jaren in Harderwijk. In mijn vrije tijd sport ik graag en wandelen we vaak in het bos met de hond. Ik ben opgegroeid in Bovenkarspel en hier is mijn loopbaan begonnen.

Toen ik net van de middelbare school afkwam, heb ik de opleiding Administrateur gevolgd en afgerond. Deze opleiding duurde 2 jaar, dus toen ik klaar was voelde ik me nog vrij jong om al fulltime te gaan werken. Ik ben hierna de opleiding Paraveterinair (dierenartsassistente) gaan volgen. Dit heb ik niet afgerond, omdat ik er achter kwam dat dit niet voor mij weggelegd is. Omdat ik toen nog niet helemaal duidelijk had wat ik wilde, ben ik bij een groot groente zaden bedrijf in Enkhuizen gaan werken.

Hier heb ik ruim twee jaar gewerkt, toen ik eindelijk voor mezelf inzichtelijk kreeg wat ik graag wilde doen: salarisadministratie. Zo ben ik bij Apployed terecht gekomen. Ik werk hier sinds 2019 en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik iets gevonden heb waar ik mijn kwaliteiten goed kan gebruiken.

Lisanne – Jr. Salarisadministrateur

Mijn naam is Lisanne en ik werk als salarisadministrateur bij Apployed. Ik heb ervoor gekozen om dit beroep te gaan uitoefenen vanwege mijn interesse in het werken met cijfers en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Voordat ik begon bij Apployed, heb ik meerdere studies afgerond, waaronder Bedrijfskunde en Office Management. Op deze gebieden heb ik ook werkervaringen opgedaan.

Mensen zien mij als een open persoon, behulpzaam, leergierig, flexibel en een teamspeler. Ik streef ernaar om het beste uit mijzelf te halen, om zo samen met de organisatie een mooi resultaat te behalen.

bas-apployed-hr-adviseur

Bas – HR-adviseur

Ik ben Bas, 34 jaar oud en vader van Owen (2021). In januari 2020 ben ik begonnen bij Apployed als HR-adviseur.

Na mijn studie Personeel en Arbeid heb ik zeven jaar in de HR gewerkt. Na een uitstap naar sales ben ik in 2020 weer teruggekeerd naar de HR.

Bij Apployed word ik op vele manieren ingezet om klanten ondersteuning te bieden voor HR. Dit kan zijn door op afstand korte vragen te beantwoorden, maar ook door projecten uit te voeren of door volledig te worden gedetacheerd.

Wat mij erg aanspreekt is de veelzijdigheid van mijn werk. De ene dag ben ik bezig met interviews om functieprofielen op te stellen, de andere dag voer ik een slechtnieuwsgesprek met een medewerker. Ondertussen zie ik veel verschillende klanten, branches en mensen, maar daarnaast kom ik ook graag op ons eigen kantoor om met ons gezellige team weer bij te praten.

Nancy – HR-adviseur

Mijn naam is Nancy. Ik werk sinds 2019 bij Apployed in de functie van HR-adviseur.

Na afronding van mijn studie Management, Economie en Recht met specialisatie HRM, ben ik ruim tien jaar in de Rotterdamse haven werkzaam geweest. Zo begon ik in een opleidingsprojectteam als opleidingscoördinator, gevolgd door de functie van personeelscoördinator/HR en vervolgens ben ik nog een aantal jaren werkzaam geweest als operationeel manager. Hier was ik verantwoordelijk voor het aansturen van een team van circa 200 fte.

Nu ben ik weer volledig terug in het HR-vak, waarbij ik veel verschillende bedrijven mag adviseren en ondersteunen op het gebied van HR. De combinatie van de diverse functies die ik in het verleden heb mogen uitvoeren, komen nu goed tot hun recht in mijn rol als extern adviseur.

Waarom ik werken bij Apployed leuk en uitdagend vind? Apployed is een professioneel en leuk bedrijf, met een team van ruim 30 professionals. Wij kunnen onze klanten ontzien in de diverse processen op het gebied van HR. Door goed onderling overleg en een goede kennisoverdracht, houden de collega’s elkaar onderling scherp en up-to-date. Dit gebeurt bijvoorbeeld op het gebied van relevante (wets-/cao-)wijzigingen, maar ook zeker door het onderling bespreken van de opgedane ervaringen in de praktijk. Daarnaast hebben wij leuke klanten in verschillende sectoren, waardoor mijn werk geen dag hetzelfde is.

Coco – HR-adviseur

Mijn naam is Coco en ben sinds april 2022 werkzaam als HR-adviseur bij Apployed. Sinds kort woon ik in Bergschenhoek en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Voetballen en hardlopen doe ik om fit te blijven. Dit compenseer ik dan weer met een drankje op het terras.

Als je het mij vraagt, dan is HR het mooiste vak wat er bestaat. Ik ben begonnen als recruiter/intercedent bij een groot uitzendbureau. Vervolgens heb ik als HR-medewerker bij een semi-overheidsinstelling gewerkt. Of ik nou kandidaten aan een baan kan helpen, klanten help bij de implementatie van een nieuw personeelsinformatiesysteem (Apployed) of medewerkers help bij het indienen van een declaratie. Stuk voor stuk leuke uitdagingen op HR-gebied.

Waarom ik bij Apployed ben gaan werken? De kleinschaligheid en het directe contact met mijn support en salaris collega’s op kantoor zorgen ervoor dat ik mij al helemaal thuis voel. In de toekomst zal ik steeds vaker op locatie zitten bij één van onze klanten voor allerlei diverse HR-vraagstukken. Klanten ontzien en begeleiden om HR verder te ontwikkelen passen mij het best. Ben jij de volgende klant voor wie ik aan de slag mag?

Lisa – Jr. salarisadministrateur / Jr. HR-medewerker

Mijn naam is Lisa, ik ben 24 jaar oud en ik werk sinds september 2021 bij Apployed Nederland. Op het mbo ben ik begonnen met de opleiding Directiesecretaresse / Managementassistente. Nadat ik op 19-jarige leeftijd de opleiding had afgerond, vond ik mezelf nog te jong om te gaan werken en wilde ik mezelf nog meer ontwikkelen. Na wat research te hebben gedaan, ben ik in 2018 begonnen met de vierjarige opleiding Human Resource Management. Nadat ik deze opleiding succesvol had afgerond, ben ik begonnen bij Apployed als Jr. Salarisadministrateur / Jr. HR-medewerker.

Ik word voor verschillende projecten ingezet op het gebied van HR en ik verwerk daarnaast ook nog de salarissen voor een aantal klanten. Het is een veelzijdige functie en dat maakt het direct ook een uitdagende en goede leerschool voor mij. Ik krijg allerlei verschillende HR-processen mee bij verschillende klanten in verschillende branches. Dat maakt het werk leuk en geen dag is hetzelfde!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, een drankje te drinken met vriendinnen, leuke reizen te maken met mijn vriend of te wandelen met mijn twee lieve honden.

Uitbesteden of inhuren?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag om jouw personeelszaken goed te organiseren of om jouw salarisadministratie tot in de puntjes te verzorgen.

Telefoon

088 – 123 28 28

E-mail

info@apployed.nl