Dit zeggen klanten over Apployed

 
logo-smeets-1

Smeets Loopcomfort

Een mooi systeem waarin wij een goed overzicht hebben van verlof en verzuim. Daarnaast zeer handig om alle reglementen, procedures, cao voor iedereen toegankelijk te maken en om belangrijke documenten zoals diploma’s, AOV, overeenkomsten digitaal op te slaan.

Wij zijn er als organisatie zeer gelukkig mee en onze medewerkers worden vrolijk van de gebruiksvriendelijke app.

ozmo-logo-new-1-eps

OZMO

Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk programma waarin alle OZMO-medewerkers snel de weg wisten te vinden. Eén van de voordelen is dat de medewerkers in de browser of in de mobiele app binnen een paar tellen hun declaraties kunnen indienen en vakantieuren kunnen opnemen. Alle informatie staat centraal opgeslagen binnen een kloppend personeelsoverzicht en dat geeft een goed overzicht van de gehele OZMO-organisatie.  

hattrick-sport

Hattrick Sport

“Met Apployed hoeven we eindelijk geen Excel lijsten meer bij te houden. Medewerkers registreren hun werkzaamheden op projectbasis en hier kunnen we mooie rapportages van maken. Wij werken met twee entiteiten dus is snel inzicht belangrijk. Medewerkers kunnen nu online zelf alles regelen en inzien.“ 

logo-hamu-1

Hamu automaterialen

Uitermate handige verlofregister en zeer naar tevredenheid van onze medewerkers, mede door de mobiele telefoon applicatie. Elk moment van de week "up to date" inzicht in hun stand van verlofuren. Onze medewerkers regelen de verlof aanvragen thuis vanaf de bank en onze vestigingsleiders hebben de aanvraag snel verwerkt. De tijd van "lijsten" is voorbij!

otogros

Otogros

Binnen Apployed hebben wij de flexibiliteit gevonden om verschillende entiteiten in één omgeving te beheren. We hoeven dus nooit meer zaken dubbel te registreren. Een goed overzicht van de gehele organisatie. 

logo-promic

Promic

“Sinds januari 2017 werken wij met Apployed. Het systeem ziet er erg overzichtelijk uit, het is vrij gemakkelijk om je weg hierin te vinden, zeggen ook de werknemers. De service van de medewerkers, zowel van het HRM systeem als de salarisadministratie is fantastisch, snel en deskundig. Naast tijdwinst levert het ons ook werkplezier op.”

download

Momice

"Een makkelijk systeem om mee te werken voor iedereen binnen de organisatie. Alle gegevens van HR staan nu duidelijk in één overzicht, hierdoor kan ik in één oogopslag zien wie er met vakantie is. Declaraties zijn gemakkelijk in te vullen voor het personeel, en Finance krijgt een melding wanneer een personeelscontract verloopt. Niet alleen een gebruiksvriendelijk systeem, ook heeft Apployed een snel reagerende helpdesk.”

praegus

Praegus

“Apployed is voor ons een compleet HR/salaris systeem. Software / webinterface is duidelijk ook voor gebruikers. Het maakt ons leven weer iets overzichtelijker. Ook de backoffice/helpdesk zijn altijd bereid je te helpen.”

metmeer-logo-730x516-1

Metmeer

Een compleet en toegankelijk systeem wat past bij onze groeiende organisatie en de wensen van onze medewerkers. De mobiele app en de goede helpdesk zorgen voor een eenvoudig gebruik.

hierbenik-logo-rgb

www.hierbenik.nl

Mensen blij maken met kleine dingen, dat is waarom wij bestaan! Apployed doet hetzelfde maar dan voor onze werknemers!

smart-adv

Smart Advocaten

Wij gebruiken Apployed al drie jaar voornamelijk voor de verlofregistratie,  het geeft een goed overzicht van alle standen. Mooie plus is dat alle medewerkers dit zelf via de App kunnen regelen. We zijn erg tevreden.

innovationquarter

InnovationQuarter

Door de compleetheid en online toegang voor de medewerkers hebben wij voor Apployed gekozen. Mede door de adequate service is de implementatie vlekkeloos verlopen en onze medewerkers geven aan Apployed als zeer gebruikersvriendelijk te ervaren.

azerty-particulier-tagline

Azerty

Alle personeelszaken in één pakket, eenmaal ingevoerd werkt Apployed zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Loop je dan toch ergens vast? Met één telefoontje naar de klantvriendelijke helpdesk is het probleem zó opgelost!

barts

Barts

Modern systeem met Self Service voor de medewerkers, ook via de App. Directe en snelle service, zowel op salaris- als systeem vraagstukken.

schmit

Schmit Parkeersystemen

Overzichtelijk systeem. Loop je ergens tegenaan dan kan je altijd je vraag kwijt. Snelle respons.

fuif

www.fuif.nl

De combinatie van salaris en personeel is sterk. Geen dubbele invoer en directe toegang voor onze medewerkers.

triple-jump

Triple Jump

Eenvoudig in gebruik en goed ontvangen door onze medewerkers. Een mooie optie is de meertaligheid voor onze buitenlandse medewerkers.

rail-logix

Rail Logix

Alle HR zaken overzichtelijk in één online systeem. Geen beheer, geen lange contracten, goede service, gewoon lekker duidelijk.

de-mobiele-personeelschef-logo-optimized-300x121

De Mobiele PersoneelsChef

Compleet systeem waarbij medewerkers direct inzicht hebben in hun situatie. Slagvaardige helpdesk.

goals

Goals

Mooie app. Alles wat je aan HR tools nodig hebt zit erin.

En door de lage kosten ook voor kleine organisaties zeer betaalbaar. Korte leercurve.

dm-logo-rgb-2013

Datametrics

Mooi systeem en zeer hulpvaardige medewerkers. Als wij vragen hebben worden we altijd adequaat geholpen.

opencircles

Open Circles Academy

Apployed bevalt me heel goed! Er wordt me veel uit handen genomen zo, heerlijk!

personeelbeheer

Personeelbeheer

Mooi compleet systeem overal bereikbaar, eenvoudig in gebruik echter vele mogelijkheden.

kinran

Kinran Consultancy

Complete en betaalbare applicatie. Goede helpdesk, wordt vrijwel altijd direct geholpen.

valeda

Valeda.nl

Mooie tool voor een goede prijs. Medewerkers kunnen zelf hun verlof en salarisstrook zien via de handige mobiele App.

pintip

Pintip

Apployed werkt makkelijk en de medewerkers komen snel met oplossingen op vragen. Het op afstand mee kunnen kijken in het systeem is ook erg handig.

biomedic

Biomedic

Mooie tool. Naast de standaard administratieve zaken ook aandacht besteed aan bijvoorbeeld het beoordelingsproces.

railrelease

Rail Release

De salarisadministratie is heel eenvoudig geregeld. Duidelijk en overzichtelijk, en via het webportaal gelijk alle handige HR tools in één systeem.

logoartipico244-72

Artipico

Ideaal, alles overzichtelijk in 1 handig portaal. Makkelijk in gebruik ook als je geen salariskennis hebt.